ΕΠΑ.Σ. ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν.ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
 
Αρχική     Ιστορικό     Ειδικότητες     Δράσεις     Εκδρομές     Χρήσιμοι Σύνδεσμοι    Νομοθεσία     Έντυπα     Επικοινωνία  

Σύνολο Επισκεπτών Free Hit Counter
Free Counter


Λίγα Λόγια για την ΕΠΑ.Σ. των Νέων Μουδανιών

Η Επαγγελματική σχολή (ΕΠΑ.Σ) Ν. Μουδανιών, απευθύνεται σε μαθητές οι οποίοι επιθυμούν να φοιτήσουν σε ειδικότητες που απαιτούν καλή θεωρητική γνώση και τεχνικές δεξιότητες. Επικεντρώνονται στην πρακτική-εργαστηριακή άσκηση με άμεση σύνδεση σε πραγματικό εργασιακό χώρο και με άνοιγμα στην τοπική κοινωνία. Έτσι, οι απόφοιτοι μας  εντάσσονται άμεσα στην αγορά εργασίας ως ειδικευμένοι τεχνίτες. Για τις προϋποθέσεις εγγραφής στην ΕΠΑ.Σ. δείτε εδώ.

Η ΕΠΑ.Σ Ν. Μουδανιών  ιδρύθηκε μετά από απαίτηση της τοπικής κοινωνίας λόγω έλλειψης ειδικευμένων τεχνιτών σε συγκεκριμένα επαγγέλματα. Λειτούργησε για πρώτη φορά το σχολικό έτος 2008-2009, με τον ορισμό ως Διευθυντή της Σχολής τον κ. Βαρβάρη Ν. Αθανάσιο, με επιλεγμένο εκπαιδευτικό προσωπικό ως προς τις γνώσεις που απαιτούσαν οι ειδικότητες, με αρχικό μαθητικό δυναμικό Α' Τάξης ΕΠΑ.Σ 52 μαθητών και με τις ειδικότητες :

  • Εργαλειομηχανών  CNC

  • Θερμοϋδραυλικών Εγκαταστάσεων και Συντηρητών Κεντρικής Θέρμανσης

  • Τεχνιτών Ηλεκτρολογικών Εργασιών

Το σχολικό έτος 2009-2010 εγκρίθηκε και λειτούργησε άμεσα η ειδικότητα της Δενδροκομίας. Κτηριακά ανήκει στο ίδιο σχολικό συγκρότημα με το ΕΠΑ.Λ. και το Σ.Ε.Κ. Νέων Μουδανιών.

Πληροφορίες για τους τίτλους σπουδών και τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων της ΕΠΑ.Σ. μπορείτε να δείτε εδώ
Αρχική    Ιστορικό    Ειδικότητες    Δράσεις    Εκδρομές    Χρήσιμοι Σύνδεσμοι    Νομοθεσία    Έντυπα    Επικοινωνία